Covidproof verblijf op Sint Maarten 

<!-- Google Tag Manager -->

<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':

new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],

j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=

'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);

})(window,document,'script','dataLayer','GTM-5CC24WV');</script>

<!-- End Google Tag Manager -->
Drie tours: Boek de ECO Boardwalk op het prachtige groene eiland Sint Maarten. Een lange mooie wandeling langs de kust met een gids. Je tour omvat Island Hop on hop of met Bevan en een dag boottour naar het eiland Sint Barts. Leer meer over de eco-gebieden door onze gids Bevan.Wij bieden aan om in het low cost familie hotel Joshua Rose in het centrum van Philipsburg te verblijven. Je hoort wel stadsgeluiden, maar je betaalt tussen de slechts 100 tot  150 euro per nacht, inclusief  ontbijtbon. 

Een ander hotel is Holland House aan de Boardwalk voor degenen die  luxe zoeken. Prachtige kamers met uitzicht de baai, luxe ontbijt inbegrepen met een toprestaurant

 
Sea Palace Hotel is een tweede alternatief , wanneer je liever aan de kust wil vertoeven, voorzien van alle gemak en mooi zicht. Vergeet niet om bij alle 3 hotels via ons de ECOBoardwalk te boeken. een lange mooie wandeling langs de kust met een gids of zonder gids. Lieve mensen deze opties kun je alleen via email bij ons reserveren. Direct boeken kan niet ivm covidregels waar wij ons aan moeten houden. Stuur ons een email of vul het formulier in.