Covidproof verblijf op Sint Maarten 

<!-- Google Tag Manager -->

<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':

new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],

j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=

'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);

})(window,document,'script','dataLayer','GTM-5CC24WV');</script>

<!-- End Google Tag Manager -->
Op Sint Maarten kun je covidproof in verschillende hotels verblijven. Sint Maarten kent een laag besmettingsfactor. Wij kunnen stellen dat het eiland bijna covidvrij is. Iedereen houdt zich aan de regels en instructies en er is hierdoor meer bewegingsvrijheid. Je kunt reserveren voor restaurants en stranden bezoeken. Wij bieden aan om in het low cost familie hotel Joshua Rose in het centrum van Philipsburg te verblijven. Je hoort wel stadsgeluiden, maar je betaalt tussen de slechts 100 tot  150 euro per nacht, inclusief  ontbijtbon. 

Een ander hotel is Holland House aan de Boardwalk voor degenen die  luxe zoeken. Prachtige kamers met uitzicht de baai, luxe ontbijt inbegrepen met een toprestaurant

 
Sea Palace Hotel is een tweede alternatief , wanneer je liever aan de kust wil vertoeven, voorzien van alle gemak en mooi zicht. Vergeet niet om bij alle 3 hotels via ons de ECOBoardwalk te boeken. een lange mooie wandeling langs de kust met een gids of zonder gids. Lieve mensen deze opties kun je alleen via email bij ons reserveren. Direct boeken kan niet ivm covidregels waar wij ons aan moeten houden. Stuur ons een email of vul het formulier in.