top of page
We moved  to
Galapagos
. 
Zin in avontuur?Tour met ons door de mysterieuze jungles diep in het Amazone-regenwoud en verken het koloniale erfgoed van het historische Quito, ervaar inheemse gemeenschappen in de hooglanden van de Andes en maak verbinding met de exotische evolutionaire wonderen van de Galapagos-eilanden.
Met deze tour kun je vier van de beste en meest diverse bestemmingen in Zuid-Amerika meemaken.

Je zal merken dat Quito een schatkamer aan architectonische en artistieke hoogstandjes heeft en beschikt over één van de best bewaarde koloniale centra in Zuid-Amerika.
J
e gids neemt je mee naar neogotische en barokke kerken, groene pleinen, politieke gebouwen, weelderige paleizen en, afhankelijk van je smaak, kun je ook enkele musea of boetieks van de stad bezoeken, of gewoon door de koloniale geplaveide straatjes slenteren terwijl je meer leert over de geschiedenis van deze levendige stad. 
Quito, Ecuador.jpg
We laten de drukte van de grote stad achter ons en gaan naar de Galapagos Archipel, waar wij snorkelen in de omgeving, met zeeleeuwen  op veilige eco afstand, wij genieten van de zon naast de leguanen en verwonderen ons over de natuurlijke schoonheid.
Wij komen niet te dicht bij de dieren. Deze geïsoleerde oase van biodiversiteit, gelegen voor de kust van Ecuador, herbergt een duizelingwekkende reeks vogels, reptielen en vissen.

Wij gaan aan boord van de ecoboot voor een vijfdaagse reis, die stil is om al het zeeleven niet te verstoren en te belasten.
Deze boot heeft een schuifdak en beschikt over hulpmiddelen om speeksel op grote afstand te detecteren.
Alle maaltijden zijn inbegrepen op de boot.
Alle tours starten in Quito Ecuador, vanwaar we naar de Galapagos vliegen om daar de boot te nemen.
SHARY
bottom of page