top of page
Zoeken
  • martijnecotravel

Eco Tours zitten in de lift

Eco tours zitten in de lift.
Wij kunnen er niet omheen. Sinds coronatijd hebben wij een nieuwe manier van werken geleerd, waarbij wij vooral thuis of gescheiden achter computerschermen werken.
Hierdoor ontstaat de behoefte om meer lichamelijk in beweging te komen buiten werktijd en tijdens vakanties.
Corona is nog niet helemaal verdwenen en men wil het liefst niet op elkaars lippen zitten in grote vakantieverblijven zonder activiteiten buiten de deur.
Ook bij het plannen van reizen en tours, praten meer mensen in ons netwerk over hun grote wens om actief bezig te willen zijn gedurende vakanties. Het aantal eco vakanties en eco tours krijgt hierdoor ruime kans om te groeien.
Actieve vakanties zijn inclusief eco tours oa; verblijven en bestemmingen waar de vakantievierder ook kan wandelen, fietsen, hiken, snorkelen, zwemmen, skiën of langlaufen.
Het nieuwe werken doet deze behoeften ontstaan.


Deze activiteiten hoeven in principe niet veel geld te kosten.
Wanneer je naar een mooi eco gebied in de natuur gaat om te vertoeven, kun je op internet analyseren of er bijvoorbeeld wandelactiviteiten in de buurt zijn.
Hoe doe je dat?
Er zijn verschillende apps die je kunt raadplegen op zoek naar mooie wandelroutes, zoals o.a. Comoot.
Ben je alleen en durf je niet alleen op pad, dan kun je aansluiting zoeken bij bestaande wandelgroepen op Facebook.
Bij deze wandelgroepen kun je een eigen wandeltour voorstellen, of de vraag stellen of leden met jou naar een bestaand eco wandeltour willen georganiseerd o.a. bijvoorbeeld door https://MartijnEco-Travel.Com


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page