top of page

Welkom! Onze nieuwe website is https://www.martijnecotravel.com
Onze missie is eco reizen en eco tours o.a. hikes of met mountainbike organiseren, waarbij wij rekening houden met ons klimaat en planeet.. Wij weten dat 100% eco niet bestaat. Elke kleine eco stap, is er één in de goede richting.
Wij van MartijnEco-travel.Com, zijn ons ervan bewust dat de vakantie-vierder een soort "nomaad" is geworden.

 

Reizen zit in ons DNA. Wij kunnen niemand verplichten om thuis op de bank te zitten in de vakantieperiode. Hoe kunnen wij toch bijdragen aan milieu- en duurzaamheidsdoeleinden, terwijl wij reizen?

Wij zullen met jou daarom eerst kijken of het niet beter voor het milieu is om een keer op fietsvakantie te gaan. Wil je toch reizen, dan kijken wij met jou naar mooie, milieuvriendelijke autoreizen, kleinschalige busreizen of treinreizen in Europa.

Wanneer je toch besluit om het vliegtuig te nemen, dan kijken wij samen met jou naar de meest milieu vriendelijke vliegmaatschappij en compenseren wij met een verblijf in eco resorts of bij een lokaal, duurzaam verblijf.Op alle reispakketten van ons heffen wij 2,50 € CO2 compensatie.Laten wij ons best doen om een gezond klimaat achter te laten voor onze kinderen, de volgende generatie.

Onze tours in Nederland, publiceren wij ook via andere kanalen, aangeboden door onze partners en relaties.

Onze vacatures vindt u o.a. op stagemarkt.nl  en publicatieborden van ROC's  en stichtingen voor begeleiding van werklozen 
Biketour Oldenzaal-Ootmarsum -Duitse Nordhorn.jpeg

Thanks for submitting!

bottom of page